top of page
Zoeken
  • ines767

Ik zit vast... En nu...?

Heb je soms ook dat gevoel dat je volledig vast zit? Dat er geen evolutie in jouw situatie zit en dat je telkens tegen dezelfde muren aanbotst? Herkenbaar? Ja?

Nochtans heb je al het innerlijke werk nauwgezet gedaan. Je hebt gejournald, je dagelijkse affirmaties trouw opgezegd, mét gevoel! Je hebt gemediteerd wanneer dat kon, je hebt gechant, je Volle Maan en Nieuwe Maan rituelen uitgevoerd, je emoties naar boven laten komen en ze bewust doorvoelt, je gedrag aangepast en er gebeurt... niks...! Ik ga je een klein geheim verklappen... Ik heb dat ook allemaal meegemaakt en dan rijst de vraag al snel: "Wat doe ik verkeerd?" of je gaat denken: "Zie je wel, het werkt toch niet, of toch in elk geval niet voor mij!" Ik ga je direct geruststellen... Je doet niks verkeerd...! Maar als dit gebeurd is dat een teken dat je jouw wensen eens van dichter bij mag gaan bekijken en eventueel aanpassen indien nodig.

Je kan je de vraag stellen: "Is deze wens wel écht wat ik wil?" of "Wil ik dit nog?" Daar kan het antwoord al liggen maar als dit niet het geval is, kunnen we wat dieper graven. Het Universum werkt niet zoals alle Boldotkoms van deze wereld waar je maar met je vingers moet knippen en je wens staat de dag nadien al aan je deur! Nee, zo werkt het niet.

Hoe komt dit?

Het is in elk geval handig om te weten dat sommige wensen wat meer tijd in beslag kunnen nemen. Het Universum heeft jouw wens gehoord en moet dan beginnen schuiven om alle omstandigheden te scheppen zodat jouw wens de kans krijgt van uit te komen. Het Universum moet dus ook de tijd krijgen om jouw wens in 3D uit te voeren.

We nemen als voorbeeld eens de wens "Ik wil een eigen huis kopen." Deze wens zal verschillende Volle Manen in beslag nemen voordat je je huis zal vinden, gekocht hebben, eventueel gerenoveerd en ingericht hebben. Er zal dus een tijdje voorbij gaan vooraleer je in jouw zetel, in jouw huisje zal kunnen ploffen en zeggen... "Ik zit op mijn plek."

Wat kan ik in de tussentijd doen?

De tweede vraag komt dan al snel: "Wat moet ik in die tussentijd doen om mijn wens te laten uitkomen?" Wel, ten eerste, vertrouw erop dat het Universum altijd acties zal ondernemen voor jouw hoogste goed. De dingen zullen dus maar gebeuren wanneer jij er klaar voor bent en als dit voor jouw het beste is! Je kan dus gerust over een langere periode eenzelfde wens hebben.

Ondertussen kan je gerichte acties ondernemen om jouw wens te ondersteunen zoals bv. je inschrijven in de nieuwsbrieven van verschillende immobiliënkantoren. Op die manier word je op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen in een bepaalde streek en zit je ook al in de energie die eigen is aan het immobiliënwereldje. Je onderbewustzijn staat dan ook al in modus om te verhuizen en alles wat daarrond komt kijken. Je kan ook in de tussentijd een moodbord maken met de stijl waarin je graag zou wonen en wat je allemaal graag rondom jou zou hebben. Als je dagelijks mediteert en naar dit moodbord kijkt, blijf je ook in diezelfde energie hangen. En volgens de Wet van Aantrekking, trek je aan waar je aandacht aan geeft. Dus je zal die energie ook aantrekken en op die manier zullen er zich kansen voor jou ontvouwen. Het is dan nog aan jou de keuze wat je er precies mee doet.

Je kan ook jouw financiële situatie eens onder de loep nemen en kijken waar je zaken kan of moet aanpassen zodat de afbetaling of huur van jouw droomhuis mogelijk is. En als je merkt dat jouw financiële situatie niet voldoende is, kan je ervoor kiezen om enkele tussenstappen of omwegen in te lassen om jouw doel te bereiken. Een voorbeeld van zo'n omweg is om inspiratie te vragen om de mogelijkheden te bieden om jouw droom waar te maken. Je kan vragen om een meer geschikte job met dito verloning te vinden zodat je je droomhuis kan permitteren of je kan inspiratie vragen om jouw zaak meer te laten leven zodat je meer goed betalende klanten kan aantrekken zodat je meer geld verdient om je droom waar te maken.

Waarom babystapjes nemen?

Bij grote dromen is het meestal nodig om verschillende tussenstappen te nemen en je zal merken dat die kleine stapjes zich wél vlugger zullen manifesteren zodat je stapje voor stapje vooruit kan gaan. Inspiratie vragen is hierbij een héél goed begin.

Ik wens jou heel veel inspiratie om deze kleine babystapjes te bepalen naar jouw droom toe!

Laat mij gerust jouw droom weten en de stappen die je nu al kan ondernemen. Mocht je daarbij hulp nodig hebben, dan geef ik die jou graag.
38 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


bottom of page