top of page

Dag lieve bezoeker,

Je bent niet toevallig op deze pagina van deze website terecht gekomen want toeval bestaat uiteindelijk niet. Waarschijnlijk ben je op zoek naar verdieping, rust, evenwicht, antwoorden op prangende vragen, jezelf, begeleiding in je zoektocht of gewoon naar kennis en kunde.

Niet iedereen hoeft echter persé aan zichzelf te werken. Het kan ook zijn dat je je interesseert voor astrologie, moonologie, meditatie, ademhalingstechnieken, kristallen, orakelkaarten,… en dat is helemaal prima! Want dan heb ik goed nieuws voor jou: In beide gevallen zit je goed…!

Wat kan ik voor jou doen?

Mijn coaching praktijk steunt op drie belangrijke pijlers namelijk astrologie, moonologie (maankunde) en de zelfcoachingprincipes op basis van de Universele Wetten en de kwantumfysica.

 • Astrologie: Via jouw geboortehoroscoop ga ik, samen met jou, op zoek naar de astrologische knelpunten die daar in te vinden zijn en leer ik jou jezelf beter kennen. Meer info via onderstaande knop.

 • Moonologie: Via de kennis van de cycli van de maan kan ik jou leren om met de krachten van de maan te werken zodat jouw leven een enorme shift in positieve zin kan maken. Meer info via onderstaande knop.

 • Zelf-coaching-methode: Met de Zelf-coaching-methode leer ik jou om ieder uitdaging die nog op jouw pad ligt met vertrouwen en succes aan te pakken. Meer info via onderstaande knop.

ines ceres coaching.png

Waarvoor kan je bij mij terecht?

 • Berekenen van jouw geboortehoroscoop met beknopte of uitgebreide uitleg – ook als geschenk!

 • Berekenen van de geboortehoroscoop van baby’s en kinderen – ook als geschenk !

 • Bepalen van het maanteken in een geboortehoroscoop van baby’s en kinderen zodat de ouders en verzorgers de noden van het kindje beter begrijpen en daarop kunnen inspelen – ook als geschenk !

 • Trekking van Orakelkaarten en verschillende leggingen

 • Personal coaching aan de hand van astrologische inzichten, de Universele Wetten en de Zelf-coaching-methode

 • Maan-workshops

 • Teachings over astrologie, moonologie en de Zelf-coaching-methode

 • Mijn gratis blogs die je hier op deze website kan lezen

Wanneer je héél enthousiast bent over mijn aanbod en als je iemand daar ook plezier mee wil doen, is dat perfect mogelijk want in de vorm van een gepersonaliseerde Cadeaubon kan je vrienden, familie, kennissen, collega’s,… ook laten kennismaken met mijn aanbod via dit uniek en origineel cadeau…!

 

Heb je nog een specifieke vraag? Aarzel dan niet om die te stellen via ines@ceres-coaching.be Dan zoek ik graag, samen met jou, het antwoord.

 

Je kan mij ook contacteren op mijn Facebookpagina: “Ceres-Coaching Community by Inés Vandewoestijne”

Je kan je dan ook GRATIS lid worden van mijn Facebookgroep: “Ceres-Coaching Club”

Wat heeft mij tot hier gebracht?

 

Als ik mijn leven tot nu toe bekijk, heb ik soms het gevoel dat ik al verschillende levens in dit ene stoffelijke leven achter de rug heb. Door frustraties en andere gevoelens maakte ik bepaalde keuzes die achteraf gebleken niet altijd de beste waren maar die wel de noodzakelijke waren want anders was ik nooit de persoon geworden die ik nu, op dit moment, ben.

De lessen die ik geleerd heb, hebben mij ook nuttige tools opgeleverd zodat ik beter inzicht kreeg van wat mijn weg nu precies was. Die tools zijn o.a. astrologie (kennis van de sterren), moonologie (kennis van de cycli van de maan), de Tarot en andere Orakelkaarten en de Inge Rock Zelf-coaching-methode op basis van de Universele Wetten en de Kwantumfysica (werken met energieën).

Eenmaal je het spirituele pad bent opgegaan, besef je ook dat dit pad ook nooit eindigt omdat de reis belangrijker is dan het eindpunt. Vandaar dat ik mij ook blijf bijscholen in zowel de astrologie, want met die studie ben je nooit niet klaar, als te werken met de Engelen.

Ik kijk er dus heel hard naar uit om met jou kennis te maken!

bottom of page