top of page
ceres astrologie 01.png
ASTROLOGIE

Wat betekent astrologie en wat is een geboortehoroscoop?

 

Astrologie is de kennis van de verschillende cycli die de Zon, de Maan en de andere acht planeten Mercurius, Venus, Mars, Jupiter, Saturnus, Uranus, Neptunus en ten slotte Pluto maken ten opzichte van jouw unieke dierenriem of Zodiac.

De verschillende standen van bovenstaande planeten tijdens jouw geboorte zijn bepalend voor alle energieën waarmee jij verder in het leven zal staan. Deze standen worden vastgelegd in een geboortehoroscoop.

 

Jouw unieke geboortehoroscoop kan je een beetje als jouw “handleiding” beschouwen die je heel goed kan gebruiken zoals jouw persoonlijke “routeplanner” tijdens de ganse reis die jouw leven uiteindelijk is. Je vertrekt toch ook niet op reis zonder te weten wat jouw doel is en zonder de weg ernaar toe te bekijken? Wij komen hier op aarde, mét een handleiding, maar leven zonder ernaar te kijken en hopen dat het allemaal goed komt! Het kan anders en gemakkelijker…

Iedereen die zijn geboortehoroscoop kent, heeft sowieso een streepje voor want in de eerste plaats leer je jezelf beter kennen, begrijp je sommige situaties in jouw leven beter én kan je je beter voorbereiden op de talrijke uitdagingen die jouw leven te bieden heeft.

Die geboortehoroscoop is ook een prima werkinstrument om te gebruiken als startpunt voor jouw gepersonaliseerd coaching traject. Het biedt fantastische mogelijkheden om aan jezelf te werken of om bepaalde levensgebieden in jouw leven te optimaliseren.

ceres astrologie 03.jpg

Wat heb ik nodig om jouw geboortehoroscoop te maken?

  • Jouw geboortedatum

  • Jouw geboorteuur (staat op jouw geboorteacte, kan je desnoods gratis opvragen via de Burgerlijke Stand van de gemeente waar je “geboren” bent.)

  • Jouw geboorteplaats

Aan de hand van deze gegevens ga ik voor jou aan de slag en kan je ofwel een “Beperkte reading” of een “Uitgebreide reading” aanvragen. Nadien is er ook nog mogelijkheid om een “Uitgebreide reading met de verschillende Aspecten” aan te vragen. De aspecten zijn de verbanden die de planeten onderling met elkaar maken en die ook nog een meer verdiepende invloed op jouw unieke zélf hebben. Dan gaan we dus nog een laagje dieper en krijg je ook extra duiding.

Ook voor baby’s of kinderen is het handig om hun geboortehoroscoop te kennen want op die manier kan je jouw baby of kindje beter begrijpen en doeltreffender beantwoorden aan hun specifieke noden.

Jouw baby of kindje is nog niet in staat om zijn behoeften aan jou te “zeggen” en het heeft maar één communicatiemiddel namelijk huilen. Als mama of verzorgende is het dan super handig om te weten wàt jouw baby of kindje nu precies nodig heeft of wat hem/haar precies kan tot rust brengen.

 

Als uniek en persoonlijk geschenk

Dit is ook ideaal om te geven bij een geboorte of doopfeest als “Geboortegeschenk”!

Ook voor een Communie, verjaardagsfeest, Eindejaarscadeau of wanneer je iemand op een originele manier in de bloemetjes wil zetten, is dit een fantastisch geschenk. Indien je de geboortegegevens van die persoon niet hebt, is er ook mogelijkheid om een Cadeaubon aan te kopen. Daarover meer bij “Cadeaus”.

Aanbod

  • Beperkte Geboortehoroscoop (Zon, Maan, Ascendant + Huizen)

  • Uitgebreide Geboortehoroscoop (alle planeten + alle Huizen)

  • Uitgebreide Geboortehoroscoop met duiding van aspecten (idem + alle aspecten)

  • Beperkte Geboortehoroscoop specifiek voor baby’s en kinderen tot -12 jaar

  • Uitgebreide Geboortehoroscoop voor baby’s en kinderen tot -12 jaar

  • Welke edelsteen past bij mij op basis van de geboortehoroscoop?

  • Steentje Rozenkwarts voor baby’s en kinderen met duiding hoe te gebruiken

bottom of page