top of page
ceres maan 01.png
MOONOLOGIE
2021

VOLLE MAAN WORKSHOP

Iedere maand, in de periode rond de Volle Maan, houd ik een GRATIS “Volle Maan Workshop”. In deze workshop gaan we intunen op het specifieke karakter van de maan in deze specifieke maand en gaan we kijken wat dit speciaal voor jou kan betekenen.

Dit is een volledig GRATIS WORKSHOP om met de cyclus van de maan kennis te maken en de flow te leren gebruiken in jouw voordeel. Dit is het krachtigste moment om jouw Volle Maan rituelen te doen, net na of rond het hoogtepunt van de Volle Maan. Dat is ook het beste moment om zaken los te laten en om dankbaar te zijn voor wat wél is en laat dat nu net zijn wat je wil doen.

WAT TE VERWACHTEN

Kennis maken met het specifieke karakter of energie van deze Volle Maan

Top-5 vragen die je jezelf kan stellen tijdens deze Volle Maan

Waar mag ik, bij deze Volle Maan, extra aandacht aan geven?

Vergiffenislijst opmaken (kan je eventueel voordien al voorbereiden)

Gezamenlijk krachtig ritueel voor loslaten

Dankbaarheidslijst opmaken (kan je eventueel voordien al voorbereiden)

Gezamenlijk ritueel voor dankbaarheid

WANNEER

Deze GRATIS WORKSHOPS worden maandelijks ingepland telkens net na of rond de periode van de Volle Maan. Aangezien de Maan een omlooptijd heeft van ongeveer 28 dagen, zal dit tijdstip dus telkens variëren van dag en uur. Dit zal ook telkens aangekondigd worden via social media en via mail.

tabel.jpg

HOE & WAAR

De GRATIS WORKSHOPS gaan telkens door via het programma TEAMS van Microsoft. Als je dit programma niet hebt, is dat geen probleem want je hoeft daar NIETS VOOR TE DOEN. Enkel een mailtje naar mij sturen.

Stuur voor iedere workshop een mailtje naar ines@ceres-coaching.be om jouw plaats te reserveren en de link aan te vragen.. De plaatsen zijn beperkt ! 

Daarna krijg je een bevestigingsmail met de link die jou toegang geeft tot het evenement. Dan heb je ook de zekerheid dat jouw plaats gereserveerd is.

Ik zie jou heel graag verschijnen op een van mijn volgende workshops!

Groetjes, Inés.

Afbeelding1.jpg
bottom of page