top of page
ceres coaching cadeau.jpg
CADEAUBON

Geboortehoroscoop als uniek geschenk !

Ben je op zoek naar een uniek en origineel cadeau voor familie, vrienden, kennissen of collega’s? Dan heb ik misschien iets speciaal voor jou!

Ooit er al eens aan gedacht om iemand zijn “Geboortehoroscoop” cadeau te doen? Wel, dat kan!

Wat heb ik nodig om een geboortehoroscoop te maken?

  • De geboortedatum

  • Het geboorteuur (staat op de geboorteacte, dit kan je desnoods gratis opvragen via de Burgerlijke Stand van de gemeente waar de persoon “geboren” is.)

  • De geboorteplaats

 

Indien je de geboortegegevens van die persoon in kwestie niet hebt en/of wanneer je ze zonder argwaan te wekken, moeilijk kan bemachtigen, is er ook mogelijkheid om een Cadeaubon aan te kopen. (Meer info hieronder bij Cadeaubon)

ceres coaching cadeau 02.jpg

Speciaal voor kinderen en baby’s!

Ook voor baby’s of kinderen is het handig om hun geboortehoroscoop te kennen want op die manier kan je jouw baby of kindje beter begrijpen en doeltreffender beantwoorden aan hun specifieke noden.

Jouw baby of kindje is nog niet in staat om zijn behoeften aan jou te “zeggen” en het heeft maar één communicatiemiddel namelijk huilen. Als mama of verzorgende is het dan super handig om te weten wàt jouw baby of kindje nu precies nodig heeft of wat hem/haar precies tot rust kan brengen. Dat is voor ieder kindje anders en super belangrijk.

Dit is daarom ook een ideaal geschenk om te geven bij een geboorte of doopfeest als “Geboortegeschenk”!

Ook geschikt bij een Communie, verjaardagsfeest, Kerst- of Nieuwjaarscadeau of wanneer je iemand op een originele manier in de bloemetjes wil zetten.

Cadeaubon

Indien je de geboortegegevens van die persoon in kwestie niet hebt en/of wanneer ze zonder argwaan te wekken, moeilijk te bemachtigen zijn, is er ook mogelijkheid om een Cadeaubon aan te kopen.

Volgens het bedrag dat je respectievelijk wil spenderen, maak ik een gepersonaliseerde cadeaubon op die je kan afgeven bij de feestelijke gelegenheid. Met die cadeaubon kan de gelukkige bij mij terecht om de bon in te ruilen voor het overeenkomstige bedrag of mits opleg voor een:

 

  • Beperkte Geboortehoroscoop (Zon, Maan, Ascendant + Huizen)

  • Uitgebreide Geboortehoroscoop (alle planeten + alle Huizen)

  • Uitgebreide Geboortehoroscoop met duiding van aspecten (idem + alle aspecten)

  • Beperkte Geboortehoroscoop specifiek voor baby’s en kinderen tot -12 jaar

  • Uitgebreide Geboortehoroscoop voor baby’s en kinderen tot -12 jaar

  • Edelsteentje Rozenkwarts speciaal voor baby’s en kinderen met duiding en hoe te gebruiken

 

Nadien wordt de horoscoop netjes opgemaakt en afgeleverd bij de gelukkige!

bottom of page