top of page
COACHING TRAJECT

Wat houdt een coaching traject precies in?

Wanneer je een workshop hebt gevolgd of wanneer je je geboortehoroscoop hebt laten maken, is het mogelijk dat je wat extra verduidelijking wil hebben over een bepaald aspect dat je herkent in jouw persoonlijk of zakelijk leven. Dan kan het zijn dat je daar wat dieper op in zou willen gaan. Of er is iets waar je aan wil werken en veranderen, ook zonder geboortehoroscoop of voorafgaande workshop. Wel, dat kan.

In een gepersonaliseerd coaching traject kan ik jou begeleiden vanaf het moment dat je beslist hebt om het over een andere boeg te gooien. Het gevaar zit er natuurlijk in dat je na die beslissing niet direct resultaat ziet en dat daar een tijdje kan overgaan omdat er eerst het een en ander dient geheeld te worden. In die periode, dat heet de “incubatieperiode”, is het verleidelijk om het op te geven en/of terug in je oude gewoontes te hervallen. Daarom biedt ik jou een specifiek en persoonlijk coaching traject aan waarin ik jou een hele poos zal ondersteunen en naast je zal staan voor het geval je zou dreigen te struikelen. Ik ga met jou mee op weg en ik wijk niet van jouw zijde tot je sterk genoeg bent om zélf de volgende uitdagingen, want die zullen er zijn, aan te gaan.

personal coach - ceres -01.jpg

Hoe ziet zo’n coaching traject er nu uit?

We starten met een intakegesprek, dat is de allereerste afspraak, waarin jij jouw verhaal uit de doeken kan doen en waarin je mij uitlegt waaraan je zou willen werken. Daar heb je dus al over nagedacht.

Tijdens de 2de afspraak stel ik jou, aan de hand van de info die je mij in het vorige gesprek gegeven hebt, een gepersonaliseerd traject voor dat de oorzaak van jouw pijn kan wegnemen. Indien je daarmee akkoord gaat, starten we een traject op dat ongeveer een 10-tal sessies, gespreid over een 6-tal maanden, in beslag kan nemen. Deze periode is noodzakelijk om nieuwe inzichten en andere gewoontes in jouw dagelijks leven te integreren. Want zolang je hetzelfde doet als je altijd deed, krijg je hetzelfde resultaat zoals je altijd kreeg. Daar moet dus geschakeld worden.

Wanneer je na dit traject de behoefte hebt om nog aan een ander levensgebied te werken, kan dat. Dan maak ik terug een gepersonaliseerd traject op voor deze tweede uitdaging en gaan we terug op stap.

 

Hoe wordt het traject ingepland?

De verschillende contactmomenten plannen we als volgt

  • 1 x Intakegesprek

  • 3 x wekelijks contact

  • 5 x tweewekelijks contact

  • 3 x maandelijks contact

personal coach - ceres -02.jpg

Waar gaat de coaching door?

Deze afspraken gaan door in mijn vakantiehuisje in Koksijde. Waarom kies ik precies voor deze locatie? Dat heeft verschillende redenen. Eerst en vooral is het een rustige plek waar de rust je overvalt. Het is gelegen in natuurgebied en biedt daarom ook de mogelijkheid om “wandelcoachings” te organiseren. Een gesprek “face to face” kan in sommige gevallen té confronterend zijn en dat is een stuk gemakkelijker tijdens een wandeling. Alles heeft een welbepaalde trilling en de specifieke trilling voor de aarde en de natuur is 7.83 Hz. Dat is de frequentie waarbij je rustiger wordt, alles beter op een rijtje kan zetten, meer inzichten krijgt en op die manier andere oplossingen kan vinden voor een probleem. Het voordeel is ook dat je, doordat je naar zee komt, eens volledig uit jouw dagelijkse sleur wordt getrokken. Maak er een dagje Me-time van…! Na de coaching sessie kan je perfect in je eentje nog eens alles laten bezinken tijdens een deugddoende wandeling op het strand of in de duinen…

bottom of page